През следващите дни вятърът ще се запази от изток и

...
През следващите дни вятърът ще се запази от изток и
Коментари Харесай

Времето утре - 1 октомври

През идващите дни вятърът ще се резервира от изток и североизток, в западната половина от страната ще е най-вече слаб, в източната - по-често сдържан. До края на седмицата валежи, най-вече слаби, ще има единствено на обособени места, основно по Черноморието, в петък към момента и в Югозападна България. Това заяви за Агенция " Фокус " дежурният синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) Георги Цеков.

Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 16° и 21°, минималните ще продължат постепенно да се намаляват и в събота ще са сред 5° и 10°, по Черноморието 12°-16°. През почивните дни над Западна и Централна България ще има по-значителни разкъсвания и краткотрайни понижения на облачността, в неделя до най-вече слънчево. В нощните часове и заран ще има условия за понижена видимост в низините и котловините. Минималните температури ще се намалят още малко и в по-голямата част от страната ще са под 10°, а в неделя от югозапад ще стартира стопляне. Над източните региони ще се задържи най-вече облачно, допустимо е да преръмява.
 Седмична прогноза за времето за 27 септември - 3 октомври Седмична прогноза за времето за 27 септември - 3 октомври
В понеделник над цялата страна ще бъде слънчево. Минималните температури ще са сред 6-15 градуса, а оптималните сред 23 и 29 градуса...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР