През следващата година светът на смартфоните ще преживее истинска революция:

...
През следващата година светът на смартфоните ще преживее истинска революция:
Коментари Харесай

През 2024 г. даже евтините смартфони ще получат вграден изкуствен интелект

През идната година светът на смарт телефоните ще преживее същинска гражданска война: даже евтините модели ще бъдат оборудвани с вграден изкуствен интелект (ИИ), оповестява T3.

Това ще стане допустимо с помощта на новия мобилен процесор Snapdragon 7 Gen 3, който дава обещание доста да усъвършенства опциите на междинния клас устройства.

SamsungSnapdragon 7 Gen 3, правоприемник на Snapdragon 7 Gen2, към този момент притегли вниманието на производители като Xiaomi, Real me, Oppa и Motorola. Honor и Vivo също възнамеряват да употребяват новия чип, до момента в който Samsung евентуално ще остане правилен на своите Exynos чипове от междинния клас.

Основният акцент в новия SoC е върху изкуствения разсъдък. Той дава обещание до 60% по-бърза работа на ИИ за всеки изразходван ват сила.

Това значи по-плавна работа на такива функционалности, като Sensing Hub от Qualcomm, които могат да открият наличието на потребителя наоколо и да реагират на гласови команди. Най-голямо внимание обаче притеглят подобренията в региона на фотографията, където ИИ към този момент се употребява интензивно за изчислителна...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР