Платформата завършва трансформирането на текста в книга в рамките на

...
Платформата завършва трансформирането на текста в книга в рамките на
Коментари Харесай

Революция в книгоиздаването: стартъп публикува книга за 2 седмици с помощта на ИИ

Платформата приключва трансформирането на текста в книга в границите на две седмици, в това число цялостна редакция, дизайн, произвеждане и промоция посредством маркетингови канали.

Платформата Spines ръководи всички стадии от основаването, отпечатването и популяризирането на нови книги, в това число печатни, електронни и аудиокниги.

От момента на приемане на текста до издаването на книгата минават единствено две седмици, до момента в който през днешния ден това лишава приблизително шест месеца, а разноските са приблизително с 30% по-ниски.

Алгоритъм с изкуствен интелект се занимава с корекцията и редакцията на текста, както и с цялостния дизайн на книгата, в това число предлагайки над 70 дизайна на предната и задната корица. Ръководителят на продукцията следи от близко хода на процеса и създателят може на всеки стадий да реши да премине към човешка работа с редактор.

Когато една книга бъде оповестена, Spines автоматизирано я разпространява, в това число слагане в над 100 канала за разпространяване и куриране на текста посредством усъвършенстване на метаданни и изкуствен интелект, тъй че да се класира високо...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР