Намираме се на етап, в който градим репутацията на (ИИ).

...
Намираме се на етап, в който градим репутацията на (ИИ).
Коментари Харесай

Ползите от ИИ са функция от отговорността на бизнеса и уменията на потребителите

Намираме се на стадий, в който градим репутацията на (ИИ). Затова бизнесът би трябвало да осъзнае нуждата от това да подходи отговорно, добросъвестно и почтено, когато употребява тази технология в своята активност. Потребителите пък е нужно да бъдат осведомени и сериозни, когато взаимодействат с нея.

Коментарът е на Габриела Руменова, създател на онлайн платформата " Ние, потребителите ". Повод за него са продължаващият растеж на онлайн купувачите в България и данните от представително изследване, което демонстрира, че към 3,3 млн. души у нас са пазарували през интернет през последните 6 месеца.

В студиото на Bloomberg TV Bulgaria специалистът сложи акцент върху задължението на електронните търговци по настоящото потребителско законодателство да обезпечат бърза и ефикасна връзка със своите клиенти. Тя акцентира, че и при използвонето на ИИ от вида на чат богове за взаимоотношение с клиентите, вместо обичайните способи и действителни чиновници, това обвързване следва да бъде изпълнено. " Тези търговци би трябвало да могат да подсигуряват,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР