През следващата година Нефтохимик ще разполага с най-добрата тренировъчна база

...
През следващата година Нефтохимик ще разполага с най-добрата тренировъчна база
Коментари Харесай

Нефтохимик обещава: Ще имаме най-добрата база в Бургас

През идната година Нефтохимик ще разполага с най-хубавата подготвителна база в Бургас, дават обещание от клуба. Това би трябвало да се случи след реконструкцията на терените в Спортен център „ Изгрев “. Община Бургас към този момент стартира ремонта и скоро всички възрастови групи от „ зелената “ школа ще могат да организират пълностоен подготвителен развой. Част от средствата за построяването въз основата са подаяние от компания „ Кроношпан “.

Ето какво споделят още от клуба:

Най-големият от трите терена, който сега дава отговор на размери за Футбол 9, ще бъде уголемен до оптималните футболни размери и на него към този момент ще могат да упражняват оправдано всички обединения от ДЮШ. В Изгрев към този момент ще могат да се организират и публични срещи от шампионатите, в това число до юноши младша възраст.

След ремонта качеството на работа в академията на Нефтохимик ще се увеличи оптимално. На по-големите възрастови обединения към този момент няма да се постанова да пътуват за тренировки до Долно Езерово и Българово, а ще имат всички нужни условия тук. Теренът ще бъде с най-модерното изкуствено тревно покритие, покриващо всички стандарти за качество.

Подобрението на спортната база ще затвърди лидерската позиция на Нефтохимик в професионалната подготовка на футболни гении. Специалистите, работещи в клуба към този момент регистрират нараснал интерес от деца и юноши, трениращи сега в други клубове в района. „ Зелената “ школа има построени обичаи в построяването на фрагменти за професионалния футбол и това проличава от десетките имена, тръгнали от Нефтохимик и популяризирали града и страната, с помощта на подготовката си в Нефтохимик.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР