През септември Vivacom стартира продажбата на първия Vivacom 5G смартфон,

...
През септември Vivacom стартира продажбата на първия Vivacom 5G смартфон,
Коментари Харесай

Vivacom 5G – достъпният смартфон, който може всичко

През септември Vivacom започва продажбата на първия Vivacom 5G смарт телефон, който предложи на цена единствено от 1 лев на месец с проект Unlimited 300, а в този момент той е в ръцете ни, с цел да го разгледаме в детайли, напълно на време.

Не е нещо ново някой от телекомите да пусне собствен уред, само че от дълго време не бяхме ставали очевидци на нещо сходно. Самият уред действително съгласно формалната информация се води с марка   United Group, а моделът е наименуван   5G UG Phone U23. Разбира се в тази ситуация най-важното е това, че можете да го вземете от Vivacom и да го употребявате в тяхната 5G мрежа, която съумя да се наложи като най-голямата в страната с покритие от 83% от популацията на България.

Сега обаче желаеме да разгледаме самия уред, който апропо има 3 години гаранция и идва в комплект с калъф и защитно фолио.. Нормалният въпрос, който изниква в тази ситуация е дали апаратът е наистина  неповторим. Кратък взор над външния тип и характерностите бързо насочи почитатели на технологиите към един съвсем еднакъв модел в лицето на ZTE Blade A73 5G. И не е загадка, че апарата е създаден от въпросната компания. За разлика от своя прототип обаче, Vivacom 5G смарт телефона може да се откри на пазара, а също така е и усъвършенстван за работа в мрежата на оператора.

Какво въпреки всичко съставлява този смарт телефон?

Екпиран с Android OS v13.0, той носи разнообразни усъвършенствания на продуктивността, актуализации по сигурността и оптимизации, осигурявайки гладка и ефикасна работа от момента на включването му. Смартфонът на Vivacom разполага със замайващ IPS екран, който издига образното качество на идващото равнище. Със своята висока резолюция и изключителна акуратност на цветовете IPS панелът на Vivacom 5G показва изображения и видеоклипове с невероятна подробност и живи нюанси.

Независимо дали става въпрос за снимане на спиращи дъха пейзажи, доближаване на отдалечени обекти или изпробване с артистични композиции, системата на камерата на смарт телефона на United Group  гарантира, че потребителите могат да запазят скъпите моменти със зашеметяващи елементи. Селфи камерата на този телефон на предлага гъвкаво и способно снимане, като ви дава опция да заснемате зашеметяващи автопортрети с лекост и да споделяте моментите си с другите.

Външен тип

С тегло от 197 грама и размери от 163.5 x 75.2 x 8.5 мм  Vivacom 5G смарт телефона е комфортен за потребление и носене, което го прави подобаващ за ежедневна приложимост. Размерите му играят решаваща роля при определянето на цялостния му форм-фактор и ергономичност. Потребителите могат да избират единствено от един цвят за телефона, само че той е много моден, както можете да видите от фотосите.

Хардуер

Смартфонът работи с чипсета Unisoc Tangula T760 оборудван с високопроизводителен осемядрен процесор, който въпреки и не прекомерно прочут и прочут се оправя чудесно.

Архитектурата на графичния процесор Mali се отличава с мащабируеми структури, което разрешава на производителите да изберат конфигурацията на графичния процесор, която най-добре дава отговор на техните условия за продуктивност и мощ. AnTuTu Benchmark се откроява като главното приложение за бенчмаркинг на смарт телефони с Android, което разрешава на потребителите да правят оценка общата продуктивност на своите устройства.

Потребителите могат да чакат безпроблемен и бърз потребителски интерфейс от модела, разполагащ с 4 GB RAM, която се добавя с  4GB динамична памет от вградената, която пък е 128GB. Dопълнителният размер памет разрешава по-бързо пускане на приложенията, по-плавни преходи и бърза навигация в операционната система на устройството. Наличието на по-голям размер оперативна памет в смарт телефона води до забележими усъвършенствания в продуктивността, като разрешава на потребителите да работят с приложения, изискващи доста памет, да се любуват на многозадачна работа без закъснение и да поддържат високо равнище на сърдечност по време на потреблението на устройството.

_cuva

С обширната си 128 GB вътрешна памет смарт телефонът предлага обилие от място, където да съхранявате фотосите, видеоклиповете и документите си, без да се притеснявате, че ще ви стигне мястото за предпазване. Възползвайте се от функционалността за разширение на паметта, която ви разрешава да поставите microSD карта и да разширите вътрешната памет, осигурявайки ви още повече място за вашите файлове, фотоси и видеоклипове.

Със своите 5G благоприятни условия смарт телефонът на Vivacom обезпечава безпроблемна съгласуваност и бързо евакуиране, гладко стрийминг и онлайн преживяване без закъснение. С вградената поддръжка на Wi-Fi смарт телефонът разрешава на потребителите безпроблемно да се свързват с Wi-Fi мрежи, осигурявайки комфортно и дейно средство за достъп до интернет. Смартфонът поддържа Bluetooth съгласуваност, което разрешава на потребителите безжично да се свързват и трансферират файлове, да споделят мултимедия и да ръководят съвместими устройства от разстояние.

Тук също така има и вграден GPS правоприемник, който предлага на потребителите улеснение при следене на местоположението в действително време, маркиране на фотоси с географски маркери и достъп до услуги, основани на местоположението, в придвижване. Вграденият FM радиоапарат на модела подсигурява, че потребителите могат да се настройват на обичаните си радиостанции когато и да е и на всички места, осигурявайки универсална опция за развлечение.

Смартфонът на Vivacom е оборудван с най-съвременния конектор USB Type-C, който обезпечава на потребителите комфортна и перспективна алтернатива за свързване. С вградения си 3,5-милиметров конектор за слушалки смарт телефонът е предопределен за тези, които ценят удобството и надеждността на обичайните кабелни аудио аксесоари, като ви разрешава да се наслаждавате на обичаното си наличие с усъвършенствано качество на звука.

Vivacom 5G разполага с вграден компас, който оказва помощ на потребителите да дефинират посоката си, което го прави скъп актив за пътешественици, туристи и фенове на природата.

Екран

Размерът на екрана се открива посредством премерване на дължината на диагонала сред единия ъгъл на екрана и противоположния ъгъл. Екранът с диагонал 6.52 “ (16.56 см) на Vivacom 5G смарт телефона, е подобаващ за четене на електронни книги, публикации и уеб страници. Текстът наподобява по-голям и по-четим, което понижава нуждата от прекалено увеличение или приплъзване. IPS екранът на модела се отличава с разграничителна дарба от 720 x 1600 px. Взаимодействието с апарата е елементарно с помощта на екрана с опция за мултитъч с 90Hz периодичност на освежаване, HDR10, само че резолюцията е единствено оптималната 720P+. Въпреки това в по-голямата си част екранът може да не е най-острият, само че въпреки всичко може да възпроизведе положително равнище на четене и съумява да даде пристъпен цвят и контрастност, до момента в който яркостта не е упомената в техническата спецификация, ние я извеждаме за тест и тя към момента е забележима навън, въпреки и не толкоз ярка, колкото други тествани от нас телефони. Освен това сензорният панел реагира, както нормално, само че въпреки всичко за това, което очаквате, и за заплащането му, телефонът е много добър.

Проектиран с мисъл за удобството на потребителите, смарт телефонът разполага и с вграден датчик за околна светлина, който усъвършенства яркостта на екрана въз основа на равнищата на околната светлина, осигурявайки безпроблемно гледане при разнообразни сюжети на осветяване.

Като включва вграден читател за пръстови отпечатъци, телефонът показва на потребителите безпроблемен и сигурен метод за отключване на устройството и отбрана на персоналната им информация. Смартфонът включва и вграден датчик за непосредственост, който разрешава автоматизирано затъмняване на екрана и функционалности, основани на непосредственост, за безпроблемно и интуитивно взаимоотношение с потребителя.

Акселерометърът, основна характерност на смарт телефона, разрешава точно различаване на придвижвания, допринасяйки за отличната му работа в разнообразни приложения и игри.Смартфонът разполага с вграден жироскоп, който усъвършенства неговата еластичност, позволявайки на потребителите да се любуват на гладко завъртане на екрана, да направляват без изпитание в панорамно наличие и да изследват интерактивни среди с добавена действителност.

Камери

В задната част на смарт телефона Blade A73 5G ще откриете усъвършенствана система от камери 50MP+2MP, която издига фотографската ви игра до нови висоти, а селфи камерата е  5MP. Независимо дали заснемате спиращи дъха пейзажи, зашеметяващи портрети или детайлни близки проекти, Vivacom 5G ви е подготвил със своята гъвкава система от камери. Снабдена с функционалност за автоматизирано фокусиране, камерата на смарт телефона автоматизирано настройва фокуса, с цел да подсигурява, че обектите ви са ясни и внезапни, осигурявайки приемливи резултати.

С LED мълния, инсталирана на задния панел, смарт телефонът подсигурява, че потребителите могат да снимат зашеметяващи изображения при уравновесено осветяване, като придават искра и изясненост на фотографиите си. Смартфонът на Vivacom включва специфична предна камера, която разрешава на потребителите без изпитание да вършат автопортрети и да вземат участие във видеоразговори с другари и семейство.

За видео можете да достигнете до 1080P при 30FPS макс. и стига да имате някакви минимални светлинни условия, би трябвало да можете да заснемете видеото си с известна степен на подробност през нощта, а денем това не е проблем за този телефон, с изключение на напълно незначителни насичания от време на време.

Батерия и зареждане

Благодарение на несменяемата Li-Po 5000 mAh батерия смарт телефонът Vivacom 5G предлага продължителна приложимост, без да се притеснявате, че ще ви свърши силата. Li-Po батериите са известни с високата си енергийна успеваемост. Те могат да преобразуват по-голям % от насъбраната сила в използваема, което води до усъвършенстване на работата на батерията и по-дълго време за потребление на смарт телефоните.

В последна сметка

Първият Vivacom 5G смарт телефон е модел, чудесно отговарящ на потребността от първокласен 5G смарт телефон, който да е наличен за необятен кръг консуматори. На супер преференциална цена, той чудесно извършва желта да даде най-важното, което един телефон има с обогатени мултимедийни благоприятни условия като екран, камера, тон и всичко от което имате потребност, с цел да сте постоянно свързани.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР