През септември 2022 година стана ясно, че Риана ще бъде

...
През септември 2022 година стана ясно, че Риана ще бъде
Коментари Харесай

Ето какво знаем дотук за участието на Риана в Super Bowl 2023

През септември 2022 година стана ясно, че Риана ще бъде хедлайнер на полувремето на Super Bowl, който ще се организира на  12 февруари 2023 г. и новината взриви мрежата, безусловно.

Все отново това е дълго чакано завръщане на певицата, която не се е качвала на сцената от 2016 (освен да дефилира за личната си марка FEИTY).
               

Тя още веднъж влиза в ролята си на реализатор, откакто си взе отмора, за да се концентрира върху бизнеса си и общото им бебе с A$AP Rocky, което се появи на бял свят през май предходната година.

Тъй като Риана не е издавала албум от 2016 година, се спекулира какви песни ще извърши на шоуто на стадиона State Farm в Глендейл, Аризона. 

Ето какво знаем за шоуто на Риана на полувремето...

Ще се причисли ли A$AP Rocky към Rihanna на Super Bowl 2023?

Пред Риана ще има стадион, цялостен с почитатели подготвени да гледат завръщането й на сцената, само че един доста специфичен почитател, по-конкретно нейният 8-месечен наследник, който ще бъде там с половинката на Рири, A$AP Rocky.

От , настояват, че наличието на дребния към този момент е доказано и че майка му към този момент се е уверила всичко да бъде готово за него.

„ Super Bow е опция, която се дава един път в живота и тя не би желала синът й да го пропусне за нищо на света. Тя знае, че ще бъде шумно, тъй че си мисли, че или ще му постави шумопотискащи слушалки за бебета, или с членове фамилията й, доста от които също ще участват, ще се наслаждения на шоуто от скайбокс или някакъв вид клубни места. “

Какво ще извърши Риана?

Все още не знаем какви песни ще извърши Рири по време шоуто, само че можем да предположим, че описът ще включва най-големите й шлагери от годините.

Риана постоянно съумява да направи необикновено театрално шоу да почитателите си. Нека си напомним и последното й живо осъществяване по време на MTV VMA през 2016 година, където включи огромни шлагери като „ Only Girl In The World “, „ Don't Stop The Music “, „ We Found Love “, „ Where Have You Been “ и други
               

Интересен факт е, че Jay-Z, с компания си Roc Nation, ще стои зад организацията на осъществяването. Помощта на Jay-Z, несъмнено, също  значи, че можем да чакаме поява на Риана, която ще се помни.

Тя не пропусна да ни подразни и с тийзър, който показа в Инстаграм и в който откриваме някои скрити послания. Докато изпълнителката театралничи, може да чуем гласове, които четат новинарски заглавия, свързани с обстоятелството, че Риана не е пускала нова музика от 2016 насам.

В края на видеото певицата слага пръст пред устните си тъкмо преди песента й от 2016 година „ Needed Me “ да зазвучи за край на видеото.
               

Кой ще взе участие с Риана в шоуто на полувремето на Super Bowl?

Пред E! в края на предходната година Риана призна, че към момента не е решила дали да включи специфични посетители в осъществяването си, само че не го изключва като концепция.

„ 12 минути? Всъщност бихте могли да го извършите сами, само че това е едно от тези неща, където можете да го украсите както желаете. Така че без значение дали ще избера да го направя за себе си, или ще избера да доведа някои от моите връстниц , това е… още не знам какво ще върша. В двата случая ще бъде ужасно. “

Последната изпълнителка на Super Bowl, която се появи сама, е Лейди Гага през 2017 година

Все още не е доказано доста за идното показване на Rihanna на полувремето на Super Bowl, само че това не попречи на слуховете да се въртят онлайн за евентуални описи и посетители.

Певицата е работила с някои огромни имена, в това число Drake, Eminem, Nicki Minaj и Future. И в случай че има реализатори, които да се присъединят към нея по време на шоуто, това са вероятни имена.  
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР