През седмицата температурите ще започнат бавно да се повишаватВ неделния

...
През седмицата температурите ще започнат бавно да се повишаватВ неделния
Коментари Харесай

Валежите постепенно спират

През седмицата температурите ще стартират постепенно да се покачват

В неделния следобяд в планинските региони на Западна България ще превали и прегърми, предаде 

Ще духа слаб, в източните региони до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са най-вече сред 23° и 28°.

През нощта в югозападните региони към момента ще има краткотрайни превалявания, а сутринта в низините и котловините в западната половина от страната - ниска слоеста облачност или мъгла.

Около обяд облачността краткотрайно ще се раздра и през втората половина на деня единствено на обособени места в планинските региони ще превалява. Над Източна България през целия ден ще е слънчево и там температурите ще са по-високи – до 27-28 градуса, в останалата част от страната 20 -25 градуса.

Слънчев понеделник на морския бряг, където ще духа и сдържан североизточен вятър. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, а температурата на морската вода е 25°-26°.

По-плътни ще са облаците над планините, само че ще превали единствено на обособени места в масивите от Западна България. Ще духа сдържан североизточен, по високите и открити елементи – до мощен северен вятър.

И в останалата част от Балканите времето ще остане относително хладно за началото на септември. Преди обяд в Западна Гърция, а след обяд основно в Румъния ще има краткотрайни превалявания.

У нас във вторник ще доминира слънчево време, само че тук-там в котловините и низините сутринта видимостта ще е понижена, а след обяд над планинските региони в Западна България ще превали. През седмицата температурите ще стартират постепенно да се покачват. Ще бъде и най-вече слънчево, а повече места с превалявания ще има чак в петък.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР