През последното десетилетие се утвърди и в България като нетравматичен

...
През последното десетилетие се утвърди и в България като нетравматичен
Коментари Харесай

Тулиум е предпочитаната лазерна технология за изпаряване на увеличена простата

През последното десетилетие се утвърди и в България като нетравматичен способ, с който жлезата се изпарява безкръвно и мъжът възвръща струята на урината от младостта. Заради резултатите от ден на ден пациенти и експерти се насочват към него. У нас се оперира с всички изобретени за урологичната процедура лазери - диоден, Зелен, Холмиум и Тулиум. Всеки от тях е с самостоятелна мощ и дълбочина на навлизане в тъканта съгласно равнището на софтуерния прогрес по време на основаването му. Сред тях, несъмнено, най-новият и надлежно оптимално модернизиран е Тулиум. А последната му разработка - 200 вата, е с водещи механически параметри за мощ и точност. Съчетана с опита на хирурга, тя дава непостижим комфорт и качество на резултата. Именно това е и повода уролозите на ЛЕЙЗЪР МЕД да работят единствено с Тулиум лазер и в 4-те филиала в България и Сърбия.

 фотография: Лейзър Мед

Какво повече дава 200 вата?
Бързина - колкото по-кратка е интервенцията, толкоз по-нискорискова е тя от позиция на времето, прекарано под анестезия. И т.к. мощността на лазерната система е равнозначна на скорост, 200-ватовият Тулиум е и най-бърз. Сигурност за близките тъкани - с най-ниската си степен на навлизане (само 0,2 мм) изпарява простатата оптимално до външните й границите без заплаха от увреждането им. Без ограничавания за размера на простатата- стратегическата композиция от мощ и точност прави допустимо премахването на всевъзможен размер на жлезата. Включително и при пациенти, на които им е отказана общоприета интервенция поради болести, водещи до нараснал анестезиологичен риск. Слага завършек на уринарните нарушавания, изразяващи се в слаба, затруднена или накъсана бликам, чести позиви, възприятие за неизпразнен пикочен мехур, многочислени нощни ставания. След интервенцията уринирането е с мощна бликам, устойчиво и без спирания. Постепенно понижават нощните ставания. А при разполагаем непрекъснат катетър, се отстранява дефинитивно и мъжът още веднъж може да води естествен живот.
В ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА е с включени: консултация с уролог, премерване на размера на простатата, премерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

ОЩЕ в ЛЕЙЗЪР МЕД - София:
резултат от ПСА подготвен преди прегледа; - RT-PCR тест (90 лева.), бърз антигенен тест (26 лева.), тест за антитела за SARS-CoV-2 - първокласен разбор (28 лева.).
За спомагателна информация:

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01



Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР