През последното денонощие румънската гранична полиция залови при опити за

...
През последното денонощие румънската гранична полиция залови при опити за
Коментари Харесай

Румъния залови 18 нелегални мигранти, някои от тях в български камиони

През последното денонощие румънската гранична полиция залови при опити за незаконно прекосяване на границата с Унгария 18 от Афганистан, скрити в два български и два турски камиона. Това оповестява организация Аджерпрес, представена от.
Граничната полиция в окръг Арад заяви, че на граничен пункт Нъдлак 2 в два камиона, ръководени от български жители, са били открити девет мигранти от Афганистан. По документи камионите превозвали железни тръби и санитарни произведения за чешка компания. Мигрантите, на възраст от 16 до 19 години, били скрити в товарната част.
 Турция основава мигрантски направления, твърди Кипър Турция основава мигрантски направления, твърди Кипър
Кипър упрекна през днешния ден Турция, че основава нов маршрут за незаконни мигранти, довел до това островната страна да бъде натоварена непропорцио...
Нелегалните пасажери били претенденти за леговище в Румъния. Още девет афганистански младежи, също претенденти за леговище в Румъния, били хванати на граничен пункт Нъдлак 1 в камиони, ръководени от двама турски жители. Разследването на румънските управляващи продължава, осведоми Аджерпрес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР