През последния месец се наблюдава тенденция към подобряване изпълнението на

...
През последния месец се наблюдава тенденция към подобряване изпълнението на
Коментари Харесай

БДЖ подобрява графика за движение на влаковете

През последния месец се следи наклонност към възстановяване осъществяването на графика за придвижване на влаковете, което се показва в намаляването на закъсненията на влаковете. От началото на месец октомври осъществяването на графика се е подобрило с близо 10% в съпоставяне със същия интервал на предходния месец септември. Това се дължи главно на понижения дефицит на локомотиви от близо 21 броя приблизително дневно до 8 броя приблизително дневно след възстановяване на успеваемостта в осъществяването на ремонтната активност и прецизно следване на утвърждения ремонтен график.

Благодарение на увеличението на броя на локомотивите в придвижване след осъществен ремонт през месеците септември и октомври се реализира осъществяване на графика за придвижване на влаковете над 90 % в избрани дни, като в някои даже се приближава до 95 %. Подобни стойности в осъществяването на графика не са регистрирани от месец юни.

С реализиране на устрема дефицитът на локомотиви да бъде редуциран до най-малко и превъзмогване на възникването на закъснения по инфраструктурни аргументи, графикът за придвижване на влаковете може трайно да поддържа стойности на осъществяване от над 90 % през идните месеци.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР