През последния месец Димитър Рачков се наслаждава на почивката си

...
През последния месец Димитър Рачков се наслаждава на почивката си
Коментари Харесай

Рачков на море на аванта

През последния месец Димитър Рачков се любува на почивката си в Лозенец. Той се е настанил в първокласен комплекс, само че не е похарчил и стотинка за престоя си.

 

Бившият сътрудник на Мария Игнатова се любува на гратис настаняване при, като в подмяна хотелиерът му предложил да му направи реклама пред приятелите си, познатите си и в обществените мрежи.

 

Актьорът се любува на свободата си и посещава най-актуалните заведения на морето. От близо половин година той няма публична другарка. Както е известно началото на годината се раздели с плеймейтката Анита Димитрова, с която беше във връзка близо 3 години.

 

В момента комикът излиза с разнообразни дами, само че няма сериозна интимна тръпка. Преди няколко седмици потегли слух, че Рачков се люби с 39-годишната сладкарка Камелия Андонова, само че това се оказа пресилено. Двамата са единствено другари и нямат любовна връзка.

 

По думите й двамата с артиста са близки повече от година, само че нямат персонални връзки. Слуховете, че точно Камелия е настоящата жена до Рачков, плъзнаха, откакто двамата се появиха дружно на празненство в известен клуб в курорта Лозенец, а фотографите на заведението не пропуснаха да ги щракнат по какъв начин интимничат. Кадрите бързо обиколиха медиите. Предполага се, че е допустимо фотосите да са с рекламна цел.

 

Двамата, както към този момент стана ясно, са работили дружно в последния сезон на „ Като две капки вода ”, където 39-годишната Камелия се занимавала със стайлинга и избирала облеклата на водещите и журито. Тя се познава с някогашната другарка на комика - Анита, която към момента страда за ексвъзлюбения си.

 

На силиконката й е доста мъчно без артиста, който й осигуряваше забележителен стандарт на

живот, а в този момент й се постанова да работи. Рачков постоянно се възползва от славата си и популяризира косачки, хотели, казина и какво ли още не. Бившият на Мария Игнатова си докарва много положителни пари от разпространение на всякакви услуги и артикули, а в този момент отмаря гратис на морето.

Инфо: Уикенд

Тагове: Анита Димитрова Камелия Андонова Димитър Рачков

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР