През последните години терминът войната по пътищата придоби широка употреба,

...
През последните години терминът войната по пътищата придоби широка употреба,
Коментари Харесай

Денков обеща: Правителството пое задачата! Ще има по-строги мерки, а резултати – до седмица

През последните години терминът войната по пътищата закупи необятна приложимост, тъй като за жалост е на челните места по тежки катастрофи и брой убити на пътя. Правителството пое задачата да предложи нови и по-строги ограничения, които да понижат жертвите и тежките катастрофи. Това разгласи министър председателят Николай Денков преди съвещанието на Министерския съвет.
В този подтекст решението на Народното събранието да лишава транспортните средства, с които са осъществени нарушавания или след приложимост на алкохол и наркотични субстанции е стъпка в вярната посока, разгласи министър-председателят.
„ Особено значимо е да се редуцира периода на приемане на резултати след взимане на кръвни проби. Затова приготвяме закупуването на нова инсталация, приготовление на фрагменти и организирането на нови лаборатории в страната. Целта е резултатите от кръвните проби да излизат до една седмица. Това ще отнеме време, тъй като следва закупуване на нова инсталация “, съобщи още министър председателят.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР