През последните години ставаме свидетели на множеството драми между Селена

...
През последните години ставаме свидетели на множеството драми между Селена
Коментари Харесай

Обсебена от Селена Гомез: 4 доказателства, че Хейли Бийбър е

През последните години ставаме очевидци на множеството драми сред Селена Гомез и Хейли Бийбър, а повода да се случват е не какъв да е, а Джъстин Бийбър.

Селена и Джъстин стартираха връзката си през 2010 година, само че множеството компликации в връзките им доведоха до неколкократното им делене и събиране. През 2018 година Джъстин се ожени за Хейли Бийбър, която бе негова многогодишна фенка и най-хубава другарка.
               

Общо взето съперничеството сред двете дами може да се пояснява като продължение на комплицираните връзки сред Селена и Джъстин. Сякаш макар миналите години от раздялата им, е останала тръпка сред тях, което не се нрави на сегашната му брачна половинка.

В последно време някогашната и актуалната половинка на Бийбър са едни от най-коментираните персони в Интернет, като намесена в драмата е и небезизвестната Кайли Дженър. Представителката на клана Кардашиян и Хейли непосредствено насочат нападки към Селена, което провокира протест в обществените мрежи.

Много почитатели са уверени, че Хейли Бийбър е захласната от Селена Гомез и популяризират доказателства за това. Всъщност е общоизвестно, че сегашната половинка на артиста в миналото е била почитателка на „ Джелена “ (наименованието на връзката сред Селена и Джъстин). Говори се, че от този момент моделът е била захласната от актрисата, пробвайки се да бъде като нея, да ѝ отнеме гаджето, да се облича като нея и даже да копира нейните планове, с цел да реализира същия триумф.

This. Is.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР