През последните години смартфоните направиха снимането достъпно за всички, навсякъде

...
През последните години смартфоните направиха снимането достъпно за всички, навсякъде
Коментари Харесай

Новият ZenFone 4 пренася висококачествената фотография в смартфона

През последните години смарт телефоните направиха снимането налично за всички, на всички места и когато и да е. Мобилната снимка се постанова в обществото ни и по едно и също време с това слага нови, по-високи условията към производителите на устройства. Хората все по-често чакат смарт телефоните да вършат фотоси, сравними по качество с тези на положителните обичайни фотоапарати. И новият смарт телефон ZenFone 4 на ASUS е основан точно с цел да отговори на тези изменящи се условия. Моделът се предлага на българския пазар от няколко дни и е доста подобаващ подарък за феновете на висококачествената мобилна снимка. У нас той е наличен във версиите ZenFone 4 (ZE554KL) в черен и бял цвят, както и ZenFone 4 Max (ZC520KL) в черен цвят.

ZenFone 4 има стабилен алуминиев едносъставен корпус, основан с технологията NMT (Nano Molding Technology), Той е тъничък и лек, и все пак изумително здрав. Широкият екран е подложен в ултра тъничък панел, предоставяйки кинематографичен аспект и по-тънък корпус за лесна работа с една ръка.

Качествена мобилна снимка

ASUS предлага ZenFone 4 със слогана „ Ние обичаме фотосите “ и това напълно не е инцидентно. Смартфонът е усъвършенстван за основаване на висококачествени фотоси и разполага с усъвършенствана система с две камери, напълно интегрирани с шасито на телефона, които уголемяват креативните благоприятни условия на употребяващия го. Основната 12-мегапикселова камера е оборудвана с водещия в промишлеността датчик за изображения Sony IMX362 и необятен обектив с бленда F1,8, заснемащ до пет пъти по-ярки и по-ясни фотоси при слаба светлина. 120° широкоъгълна камера обезпечава 200% по-голям аспект от общоприетите обичайни камери на смарт телефони, позволявайки на снимащия да включи повече хора и пейзажи в кадър, както и да прави по-добри групови фотоси.

Снимките от смарт телефони постоянно наподобяват нереалистични, поради неестествените цветове, породени от изкуствената светлина. Затова ZenFone 4 е екипиран с RGB датчик за промяна на цветовете и снима сцената такава, каквато я виждате. Той улавя вида светлина и автоматизирано ползва корекции, с които да пресъздаде красиви и естествени цветове. ZenFone 4 снима видео с до 4K UHD резолюция (3840 x 2160), позволявайки да заснемем и споделим своите мемоари в изключителни елементи. Наличието на режим Pro пък разрешава цялостен надзор върху разнообразните настройки на камерата на смарт телефона, в това число баланс на бялото, експозиция, фокус, ISO и впечатляващ диапазон от скорости на пандиза от 1/10000 до 32 секунди.

Производителност и батерия

ZenFone 4 комбинира доста висока продуктивност, усъвършенствана енергийна успеваемост и усъвършенствана връзка с функционалности за сигурност и улеснение. Най-новата мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon™ 630 с 4GB RAM предлага усъвършенствана продуктивност на процесора и графичната карта за всички приложения и игри. ZenFone 4 разполага с висококачествена литиево-полимерна батерия с потенциал 3300 mAh (милиамперчаса). Технологията ASUS BoostMaster разрешава единствено за пет минути зареждане да се прибавят два часа време за диалози, а за 36 минути смарт телефонът да се зареди на 50 %.

ASUS ZenFone 4 Max

Другата версия на модела, която към този момент е налична у нас – ASUS ZenFone 4 Max – разполага с още по-мощна батерия и е смарт телефон, предопределен да изминава всички дистанции дружно със своя притежател. Батерията му е с потенциал 4100 mAh и усъвършенствано ръководство на зареждането, а моделът разполага и с пакет от интелигентни технологии за ръководство на зареждането, които работят взаимно, с цел да усъвършенстват живота на батерията, да обезпечават сигурност и продължителна продуктивност.

Подобно на ASUS ZenFone 4, камерата на Max също предлага по-широк ъгъл на снимане за по-добри пейзажи и фотоси с огромен брой хора. Това на процедура е един от най-достъпните модели с двойна задна камера, който освен това може да се употребява като пълноценна външна батерия (т.нар. power bank), зареждайки безпроблемно други устройства. Моделът има три слота – два за SIM карти и един за Micro SD, което може да се каже за малко модерни смарт телефони. Вградената технология ASUS PowerMaster™ от своя страна удължава живота на батерията му, усъвършенства сигурността й, както и продуктивността й в дълготраен проект. Това разрешава батерията на ASUS ZenFone 4 Max да работи оптимално и да има два пъти по-дълъг витален цикъл.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР