През последните две седмици страховете покрай са големи. Видяхме репортажи

...
През последните две седмици страховете покрай са големи. Видяхме репортажи
Коментари Харесай

Подкаст: Руският нефт, без който не можем

През последните две седмици страховете около са огромни. Видяхме репортажи с фалиращи бензиностанции, суматоха измежду хората. Всички те задават един въпрос - какво ще вършим без съветски петрол?

България е една от най-силно подвластните от вноса на съветската суровина страни в Европейския съюз и по тази причина изиска двегодишна пролонгация, като в сходна обстановка са още три страни.

В този епизод на седмичния подкаст " Гласът на Капитал " беседваме с журналистката Калина Горанова за това какво се случва на пазара, какво прави най-големият производител у нас, какви са прогнозите на вносителите и бранша по отношение на зависимостта и по какъв начин скъсването с нея ще повлияе на цените.

Ще чуете още:
Реклама
До какъв резултат на пазара доведоха глобите против Русия? Защо българският пазар е станал все по-руски? Какво прави най-големият производител у нас - " Лукойл Нефтохим Бургас " - има ли проекти да разнообразява източниците? Можем ли без Русия? И знае ли се какъв брой по-скъпо ще ни излезе без съветски нефт? Какви са другите възможности?
Your browser does not support the audio element.
Гласът на " Капитал " e седмичен подкаст, в който публицистите описват забавна история от седмицата в дълбочина, с подтекст и разбор и в който търсим отзиви от специалисти от света на политиката, стопанската система или бизнеса за значимите въпроси на нашето време.

Ако този епизод ви хареса и желаете да слушате новите епизоди незабавно щом излязат, абонирайте се за " Гласът на " Капитал " в, или. Може да следите подкаста и като добавите този във вашата стратегия за подкасти.

Обратна връзка за " Гласът на " Капитал " можете да ни изпращате на или в познатите ви профили на " Капитал " във Фейсбук и Twitter.
Реклама Свързани публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Анина Сантова
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР