През последните дни беше разпространен слух, че 51-годишната стилистка Кремена

...
През последните дни беше разпространен слух, че 51-годишната стилистка Кремена
Коментари Харесай

Бременна или не? Маги Халваджиян отговори на спекулациите за съпругата си Кремена

През последните дни беше публикуван слух, че 51-годишната стилистка Кремена Халваджиян е бременна . Коментарът на нейния брачен партньор – продуцентът Магърдич Халваджиян , по тематиката не закъсня.

„ Лъжа е “ , съобщи той пред „ 24 часа “. „ Нещо повече, неистина е всяко изречение в този материал. Нито Кремена е бременна, нито имам „ Майбах “, нито Бебо и Алекс са женени, както написа “ , добавя още Маги за своя наследник и неговата половинка.

on Aug 24, 2020 at 9:00am PDT

Единствено правилен е фактът, че Кремена и Магърдич неотдавна отпразнуваха перлена женитба - 30 години дружно , пишат от канала на Vbox7. Синът на двойката - операторът Бебо Халваджиян , и хореографът Алекс Енева са семейство и имат две деца, само че в никакъв случай не са сключвали брак.

Самата Кремена също разяснява слуха по-рано с обява в своя Фейсбук профил. Във времена, в които народа се чуди по какъв начин да се опази и да оцелее физически и душевен, единствено му е до „ бременността на 51-годишната Кремена Халваджиян “, доказана била въпреки всичко от близки на семейството, ти да видиш! “ , гласи част от коментара на стилистката.

Ма ся, в случай че всичко живо ще се занимава с вълнуващата вест, че съм бременна, айде не! Достатъчно постоянно ми дрънчи...
Posted by on
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР