През последните 24 ч, от 08:00 на 05.02. до 08:00

...
През последните 24 ч, от 08:00 на 05.02. до 08:00
Коментари Харесай

Седем сигнала за паднали дървета са обслужили варненските пожарникари за денонощие

През последните 24 ч, от 08:00 на 05.02. до 08:00 ч. на 06.02.2020 година, главно нощес и през нощта, екипи на РД ПБЗН – Варна са оказвали техническа помощ на 19 адреса във Варна и региона, за произшествия, зародили в резултат на мощния вятър, оповестяват от варненската полиция. Седем са сигналите за паднали дървета, а 3 за разпилени платна от огради на строителни обекти.

В 23:24 ч.. е обявено, че на ул. „ Котел “ във Варна скеле на строителен обект, на равнище 4-ти етаж, не е добре укрепено и е рисково. На мястото са изпратени 2 ППА, екипите на които краткотрайно са укрепили скелето. В момента региона е отцепен и мястото е обозначено със сигнална лента, до цялостното подсилване на обекта.

Тази заран, към 05:20 ч.. е обявено, че на ул. „ Прилеп “ до вятърна мелница на е паднало дърво на пътното платно. На място е изпратен 1 ППА, екипът на който разчистил мястото, отстранил е дървото и придвижването е възобновено.

В 04:45 ч.. е обявено, че на бул. „ Цар Освободител “ и ул. „ Вяра “ оградни платна от строителен обект са паднали на пътното платно. На място е изпратен 1 ППА, екипът на който е разчистил мястото, платната са отстранени и възобновено придвижването на МПС в сектора.

В 00:14 ч.. е обявено, че на ул. „ Д-р Железкова “ 42 във Варна дърво е паднало върху автомобил. На място е изпратен 1 ППА, екипът на който е разчистил мястото и е отстранил дървото. Нанесени са материални вреди на л.а. Мазда 3 “ – счупено предно стъкло.

На 05.02.2020 година, в 23:49 ч.. е обявено, че на ул. „ Янко Карагяуров “ във Варна дърво е паднало върху автомобил. На място е изпратен 1 ППА, екипът на който е разчистил мястото и е отстранил дървото. Нанесени са материални вреди на л.а. Опел Зафира “ – огънати ламарини и надраскана багра.

На 05.02.2020 година, в 23:30 ч.. е обявено, че на ул. „ Княз Николаевич “ във Варна дърво е паднало върху автомобил. На място е изпратен 1 ППА, екипът на който е разчистил мястото и е отстранил дървото. Нанесени са материални вреди на л.а. Ситроен С4 “ – огънат таван и спукано предно стъкло.

Снощи в 23:29 ч.. е обявено, че на ул. „ Фантазия “ 69 строителни платна от оградата на строителен обект са се разкачили в резултат на мощния вятър. На място е изпратен 1 ППА, от екипа на който е обезопасено мястото.

В 21:42 ч.. е обявено, че в жк „ Чайка “ до бл. 12 има рисково дърво. На място е изпратен 1 ППА, екипът на който е премахнал дървото и е освободил пътното платно за придвижване на МПС.

В 16:54 ч.. е обявено, че на бул. „ Осми крайморски полк “ след сп. „ Резервоара “ платна от оградата на строителен обект са се разкачили в резултат на мощния вятър и са по пътното платно. На място е изпратен 1 ППА, от екипа на който е обезопасено мястото, пътното платно е изчистено и придвижването е възобновено.

В 18:49 ч.. е обявено, че до подлеза на вятърна мелница на бул. „ Христо Смирненски “ е паднало дърво на пътното платно. На място е изпратен 1 ППА, екипът на който разчистил мястото и е отстранил дървото.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР