През последните 10 дни станахме свидетели на невероятни тенис сблъсъци

...
През последните 10 дни станахме свидетели на невероятни тенис сблъсъци
Коментари Харесай

Програмата в Индиън Уелс: Време е за финалните битки при мъжете и жените

През последните 10 дни станахме очевидци на невероятни тенис конфликти по време на конкуренцията в Индиън Уелс, която с право е определяна за най-престижната такава в света на тениса, в случай че изключим четирите " мейджър " шампионата. Калифорнийският град за поредна години при най-хубавите тенисисти и тенисистки в света, а през днешния ден пристигна времето да бъдат избрани новите първенци в надпреварата.

Програмата ще започва с решителната борба при дамите, която ще опълчи Ига Швьонтек на Мария Сакари. През годините гъркинята си е извоювала реномето на една от най-трудни съпернички за някогашната шампионка от Ролан Гарос, само че международната номер три надделя точно Сакари по пътя си към трофея в Доха и към този момент несъмнено знае по какъв начин да се оправи с нейната опозиция.

След тях пък страстите за домакините ще се повишат съществено, тъй като Тейлър Фриц би могъл да се трансформира в първия американски победител от 21 години насам, когато купата отива в ръцете на именития Агаси. Тази вероятност обаче наподобява, колкото близка, толкоз и далечна, имайки поради неговия конкурент в решителната срещата. Става въпрос за Рафаел Надал, който към момента не е изпитвал усета на провалянето през сегашния сезон и наподобява твърдо решен да завоюва за четвърти път събитието в Калифорния.

Ето я и цялостната стратегия за финалния ден в Индиън Уелс:

1. Ига Швьонтек - Мария Сакари (не преди 22:00 часа българско време)
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР