През почивните дни ще остане сравнително топло, макар че дневните

...
През почивните дни ще остане сравнително топло, макар че дневните
Коментари Харесай

Топла седмица, на места ще превали и прегърми


През почивните дни ще остане относително топло, въпреки че дневните температури едва ще се намалят, тук-там ще има и краткотрайни превалявания и гръмотевици, съобщи кореспондент на БГНЕС.

В първия почивен ден ще има раздрана облачност, следобяд тук-там в Западна България и планинските региони е допустимо да превали кратковременно и да прегърми. Температурите остават високи – към 23-25 градуса. В неделя ще бъде най-вече слънчево, без превалявания. Дневните температури едва ще се намалят и ще бъдат към 20-23 градуса, тук-там в Северозападна България към 25 градуса.
 В неделя ще бъде най-вече слънчево, без превалявания. В неделя ще бъде най-вече слънчево, без превалявания. / БГНЕС
В понеделник остава с раздрана облачност, превалявания са едва евентуални, а дневните температури ще бъдат към 22-24 градуса. Във вторник ще вали в множеството региони от страната, тук-там ще има и гръмотевици. Валежите ще бъдат най-вече в Западна и Северна България. Дневните температури ще бъдат в необятни граници – от 11 градуса по Черноморието до 22 градуса в Русе, за София към 19 градуса.
 В сряда преваляванията ще спрат, а температурите ще останат без основна смяна В сряда преваляванията ще спрат, а температурите ще останат без основна смяна / БГНЕС
В сряда преваляванията ще спрат, а температурите ще останат без основна смяна – още веднъж към 19-22 градуса, по-хладно по Черноморието – към 15 градуса. В четвъртък – 19 април, още веднъж се чака да превали и прегърми, оптималните температури ще бъдат сред 17 и 20 градуса. В петък още веднъж ще бъде най-вече слънчево, с температури към 18-21 градуса. В събота и неделя ще бъде слънчево, ще се затопли още и температурите ще доближават 22-24 градуса. Валежи не се чакат. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР