През почивните дни играещите Battle Royale забавлението изпитах сериозни проблеми

...
През почивните дни играещите Battle Royale забавлението изпитах сериозни проблеми
Коментари Харесай

Fortnite задмина PUBG по едновременно играещи играчи

През почивните дни играещите Battle Royale заниманието изпитах съществени проблеми в свързването със света от играта, за което си има съответна причина, разбираме от обява на Epic в блога на компанията. Сървърите не са издържали на 3.4-те милиона геймъри! Невероятен триумф за студиото и заглавието, с което изпреварва върха за по едно и също време играещи, който се държеше гордо от PUBG (3.2 млн.). Epic навлизат в комплицирани механически детайлности за повода за сривовете, обещавайки, че са си взели записка.

“Проблемите, засягащи достъпността е наш приоритет над всичко друго сега. Искаме всички да знаете, че възприемаме тези проблеми изцяло съществено, разследвайки деликатно всеки появил се проблем, с цел да идентифицираме основната причина и решим какво е най-хубавото ни последващо действие”, написаха от студиото. Що се отнася до поставения връх, то с цялостно право Epic дефинират Fortnite, като “най-голямата PC/конзолна игра в света”.

“За нас беше изумително и вдъхновяващо прекарване да забележим по какъв начин Fortnite израства от предходния ни връх от 60 000 по едно и също време играещи до 3.4 млн. единствено за няколко месеца, правейки я евентуално най-голямата PC/конзолна игра в света! Всичко това беше свършено за едвам няколко месеца от дребен екип, формиран от ветерани в индустрията”.

Вероятно точно броя на хората предизвика Epic неотдавна да разгласи, че приключва създаването на Paragon, с цел да се концентрират над работата по Fortnite. Вероятно и това е част от аргументите за скорошните сървърни проблеми, поради което и следва публикация за привличане на експерт, който да се оправя с това.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР