През по-студените месеци тялото ни е по-податливо на вируси. И

...
През по-студените месеци тялото ни е по-податливо на вируси. И
Коментари Харесай

Как да засилите имунитета и да се преборите с вирусите

През по-студените месеци тялото ни е по-податливо на вируси. И защото сме сигурни, че не желаете да стоите у дома, подсмърчайки и подкашляйки, има няколко метода, с които можете да засилите имунитета си и да се справите с инфекциите.
1. Подбирайте менюто си рационално
Включването на избрани храни в менюто може да помогне да поддържате имунната си система в топ форма. Различни подправки като куркума, риган и кайен от дълго време се употребяват като естествени имуностимуланти. Според изследване, извършено от Университета на Флорида, гъбите шийтаке, тъкмо както и чесънът, имат противовъзпалителни свойства.
2. Пийте задоволително вода
Сигурни сме, че непрекъснато го чувате, само че в действителност е значимо. През студените месеци като че ли множеството хора залагат на чайове и други топли питиета. С толкоз доста разновидности може да бъде елементарно да забравите да пиете вода. Истината е, че това е най-ефективният метод да помогнете на бъбреците ви да отделят токсините.
3. Приемайте имуностимуланти
През студените месеци тялото ни има потребност от спомагателна помощ, с цел да се оправи с рисковите вируси. Подходящ артикул е Цитомикс, смесен хомеопатичен лекарствен артикул на компанията GUNA, Италия . Той е единственият артикул на пазара, който съдържа цитокини. Повишава имунната отбрана на организма и го защищава от развиване на вирусни и бактериални инфекции.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР