През октомври SOFIA LIVE CLUB дава старт на най-дълго чакания

...
През октомври SOFIA LIVE CLUB дава старт на най-дълго чакания
Коментари Харесай

JEREMY и ИЦО ХАЗАРТА дават старт на нов музикален сезон в Sofia Live Club

През октомври SOFIA LIVE CLUB дава старт на най-дълго чакания сезон за последното десетилетие. Нови провокации и музикални завършения с другари, с които да танцуваме и пеем до късните часове на нощта.
Очакваме да се забележим в положително здраве и с усмивка да прегърнем обичаните ни български музиканти!
На 2-ри октомври, петък, една от най-успешните инди-рок модерни банди JEREMY? ще забие в столичния клуб. Българската тайфа, която звучи несравнимо с нито една друга ще се качи на сцената, с цел да даде отговарящ старт на музикалния сезон за 2020/21 година. Специални посетители за вечерта ще са певицата ТОНИ и небезизвестното момче с рок енд рол душа - СВИЛЕН НОЕВ. На сцената ще се качи и любимецът на дребни и огромни от огромния екран и миналогодишното издание на „ Гласът на България ", най-разпознаваемият басов глас на територията на България - Кирил Хаджиев - ТИНО.
В петък ви каним на същинско рок странствуване, което си заслужава да чуете на една ръка разстояние и да се потопите в света на JEREMY?.

Билети в мрежата на EVENTIM и партньорските каси на цена 15 лв.. На място в деня на концерта ще са 20 лв..
Изненадите не свършват... ИМАМЕ ЧОВЕК и за събота вечер!
В събота, 3 октомври, ИЦО ХАЗАРТА ще раздруса подземието на НДК. Ненадминатият „ махленски " стихотворец ще се качи на клубната сцена в компанията на HOMELESZ, балет Народоосвободителна въстаническа армия и DJ CASS. Очаква ни луда вечер с доста танци и ваучър до късните часове на октомврийската нощ.

Билети в мрежата на EVENTIM и партньорските каси на цена 20 лв.. На място в деня на концерта ще са 25 лв..

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР