През нощта срещу 1 май над Северна България ще е

...
През нощта срещу 1 май над Северна България ще е
Коментари Харесай

На 1 май над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време.

През нощта против 1 май над Северна България ще е най-вече ясно, до момента в който над Южна облачността ще е по-често забележителна, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология. На места в крайните югозападни региони ще има краткотрайни превалявания от дъжд. Ще е съвсем безшумно, в Източна България с до сдържан вятър от север-северозапад.

Минималните температури ще са сред 5° и 10°, в София - към 6°. Утре над по-голямата част от страната ще доминира слънчево време.

По-значителна, най-вече купесто-дъждовна облачност, ще има над Югозападна България и там тук-там ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Ще бъде относително хладно за интервала с оптимални температури сред 17° и 22°, в София - към 17°.

Над планините облачността ще е забележителна, по-често купесто-дъждовна. В масивите от Югозападна България ще има краткотрайни, на обособени места краткотрайно интензивни превалявания с гръмотевици. Ще духа до сдържан северен вятър, по най-високите върхове - от югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 10°, на 2000 метра - към 3°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 14°-19°. Температурата на морската вода е 12°-17°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР