През нощта ще преобладава ясно време. Североизточният вятър временно ще

...
През нощта ще преобладава ясно време. Североизточният вятър временно ще
Коментари Харесай

До 20° в първите дни на април, времето ще е променливо

През нощта ще доминира ясно време. Североизточният вятър краткотрайно ще отслабне. Минималните температури ще са сред минус 3° и 2° и тук-там в котловините ще се образува слана. Утре ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността, основно над източната половина от страната. Вятърът още веднъж ще е от североизток – най-вече сдържан. През деня ще е малко по-топло с оптимални температури сред 13° и 18°, оповестява Varna24.bg

Над планините облачността ще е променлива. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи – мощен североизточен вятър. Дневните температури едва ще се покачат и оптималната на височина 1200 метра ще е към 4°, на 2000 метра към минус 2°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността. Валежи не се чакат. Ще духа слаб до сдържан север-североизточен вятър. Максимални температури сред 9° и 12°. Температурата на морската вода е 9-11°. Вълнението на морето ще е към 3 бала.

В неделя и понеделник над Западна България ще доминира слънчево време. Над Централна и Източна ще има повече облачност, само че вероятността за превалявания е дребна. Вятърът ще остане североизточен, в източните региони сдържан.

Температурите едва ще се покачат и втория ден преобладаващите минимални ще са сред 0° и 5°, оптималните - 15°- 20°. Във вторник ще има по-значителни нараствания на облачността, на обособени места е допустимо да превали слаб временен дъжд. От североизток ще проникне малко по-студен въздух и температурите ще се намалят, повече в Източна България.

В средата на седмицата ще има раздрана облачност, съвсем без превалявания. Вятърът ще се ориентира от югоизток и температурите още веднъж постепенно ще се покачват. В петък югоизточният вятър ще се усили и ще бъде още малко по-топло.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР