През нощта ще е предимно ясно. В повечето райони ще

...
През нощта ще е предимно ясно. В повечето райони ще
Коментари Харесай

Синоптиците разкриха дали слънчевото време ще продължи да ни радва до края на седмицата

През нощта ще е най-вече ясно. В множеството региони ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология. В Югоизточна България ще е съвсем безшумно и сутринта там ще е мъгливо или с ниска слоеста облачност. Минималните температури ще са сред 3° и 8°, по-ниски ще са по високите полета на Югозападна България, в София - към 3°. Атмосферното налягане е по-ниско от междинното за месеца и едва ще се намали.

В петък още веднъж ще бъде най-вече слънчево и топло . Ще духа слаб, в Източна България и северно от планините сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 17° и 22°, в София - към 17°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Преди обяд тук-там основно по южното крайбрежие видимостта ще е понижена. Ще духа сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще са 19°-22°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан и мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 17°, на 2000 метра - към 4°.

През почивните дни ще се задържи относително топло . В събота облачността ще се усилва и вплътнява, в неделя ще бъде най-вече облачно , с превалявания тук-там, основно в Южна България, обилни по количество в Рило-Родопската област.

Вятърът ще е от юг-югозапад, в източните региони покрай северните планински скатове в събота - сдържан, в неделя - до мощен. Минималните температури ще са сред 4° и 9°, оптималните в събота сред 15° и 20° , в неделя с 2-3 градуса по-ниски.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на  .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР