През нощта на места в Централна и Източна България все

...
През нощта на места в Централна и Източна България все
Коментари Харесай

Облаци и дъжд на доста места в понеделник

През нощта тук-там в Централна и Източна България към момента ще превалява, само че до сутринта преваляванията краткотрайно ще спрат. Утре преди обяд над Западна България облачността ще стартира да се раздира и понижава, след обяд - до най-вече слънчево време. През целия ден над източната половина от страната облачността ще е забележителна, купеста и купесто-дъждовна и на доста места ще превалява временен дъжд, съпроводен с гръмотевици. През нощта против вторник преваляванията ще спрат и облачността ще се раздра и намалее. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 25° и 30°, в София - към 27°.

Над масивите от Западна България ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е съвсем без превалявания. На изток облачността ще е забележителна, купеста и купесто-дъждовна и на доста места ще има валежи, в обособени региони - съпроводени с гръмотевици. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 21°, на 2000 метра – към 14°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, купеста и купесто-дъждовна и тук-там ще има краткотрайни превалявания. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са 24°-27°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР