През ноември миналата година, американският производител на луксозни, но и

...
През ноември миналата година, американският производител на луксозни, но и
Коментари Харесай

Lucid изкара електрическия SUV модел Gravity на пътя

През ноември предходната година, американският производител на първокласни, само че и и с впечатляващ свободен пробег, електрически автомобили Lucid разгласи, че през 2024 година, компанията ще стартира на пазара своето ново пазарно предложение- SUV модел, наименуван Gravity.

Днес от компанията разпространиха първите изображения и видео, въпреки и на замаскирани прототипни версии, на новия модел и оповестиха, че планът му е минал в нова тестова фаза.

" Следващото потомство дизайн и електрическа технология Lucid предлага нечувана до момента композиция от шир, продуктивност и пробег за идния електрически SUV Lucid Gravity ", споделят от марката и показват, че прототипните представители на модела към този момент са навлезли във фаза на действителни тествания по американските пътища.

При предходната година, от Lucid споделиха, че той ще предложи преживяване като никой различен електромобил, като ще комбинира пътно показване на състезателен модел, опция за превозването на седем индивида и по-голям пробег от който и да било различен електрически автомобил, като се изключи тези носещи емблемата на марката.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР