През ноември А1 в България обяви новото си партньорство, което

...
През ноември А1 в България обяви новото си партньорство, което
Коментари Харесай

Netflix през A1 – какви са преимуществата на тази комбинация

През ноември А1 в България разгласи новото си партньорство, което изненадващо и за първи път в България, бе с водещата стрийминг платформа в света – Netflix. Телекомуникационният оператор към този момент предлага на своите клиенти опцията да получат Basic проекта на Netflix в цената си ТВ 200 MAX за целия интервал на двугодишния контракт без в допълнение възнаграждение.

A1 е пионер в предлагането на този тип услуга в страната, като дава опция на своите клиенти да заплащат абонаментната такса за Netflix посредством месечната си фактура към A1. Това улеснява процеса за абониране и ръководство на услугата, като се отстранява нуждата от потреблението на банкова карта.

За клиентите, избиращи други тарифни проекти, Basic проектът на Netflix се дава като спомагателна услуга, която може да бъде добавена към техните мобилни и домашни ТВ проекти. Това дава еластичност за клиентите на A1 да употребяват Netflix, съобразено с техните самостоятелни желания и потребности. Тази нова функционалност дава опцията за прибавяне на Netflix към техните проекти, като това стана допустимо с помощта на партньорството сред A1 и водещата стрийминг платформа в света.

Netflix, с над 247 милиона платени абонамента в над 190 страни, дава на българските консуматори необятен избор от хитови телевизионни излъчвания и филми. Зрителите могат да гледат наличие на британски език със тон и надписи, като им се дава опцията за основаване на детски профили с наставнически надзор. За разлика от някои съперници, наличието на Netflix в България е налично единствено на британски, предлагайки тон и надписи. Въпреки това, разнообразието от сериали и филми е впечатляващо, в това число известни заглавия като „ Stranger Things “, „ Bridgerton “, „ The Witcher “ и други.

Зрителите могат да гледат Netflix на разнообразни устройства – от смарт тв приемници и компютри до смарт телефони и таблети, което дава еластичност и улеснение при достъпа до наличие. Алгоритъмът на Netflix за предложение на рекомендации обезпечава персонализирано преживяване за всеки клиент.

С партньорството с A1, Basic проектът на Netflix е включен в премиум цената за домашна телевизия А1 ТВ 200 MAX за целия интервал на двугодишния контракт. Това дава спомагателен бонус за клиентите на A1, които могат да се насладят на стрийминг услугата без спомагателни разноски. Освен това, клиентите на мобилните проекти Unlimited могат да включат Netflix Basic към своите проекти за интервал до 6 месеца.

Кое обаче е неповторимото и за какво това партньорство и опция за клиентите на телевизионната услуга на A1 e толкоз значимо? Netflix предлага редица прерогативи, които са съдействали за неговата огромна известност и триумф в света на стрийминг услугите:

Богато наличие

Netflix разполага с голям и разнороден азбучник от филми, сериали, документални филми, анимации и истински продукции. Това дава на клиентите богат избор за всеки усет и желание.

Оригинални Продукции

Netflix влага доста в производството на свои лични сериали и филми. Този метод дава опция за неповторимо и качествено наличие, което не се предлага на други платформи.

Гледане когато и да е и от всяко устройство

Абонатите могат да гледат наличие на Netflix когато и да е и от всяко устройство, което има достъп до интернет, в това число смарт тв приемници, компютри, смарт телефони, таблети и игрови конзоли.

Персонализирани рекомендации

Алгоритмите на Netflix проучват желанията и държанието на потребителите в платформата, предоставяйки персонализирани рекомендации за нови заглавия. Този образован метод улеснява откриването на ново и забавно наличие.

Гъвкави проекти и заплащания

Netflix дава разнообразни проекти, позволявайки на потребителите да изберат равнище на качество и брой устройства, на които желаят да гледат наличието. Освен това, в някои райони клиентите могат да заплащат абонаментната такса посредством месечната си фактура от техния телекомуникационен оператор, като един от образците е партньорството с A1 в България.

Високо качество на видео и тон

Netflix предлага високо качество на картината (включително Ultra HD) и тон, което обезпечава извънредно образно и звуково преживяване за феновете.

Разнообразие от жанрове и тематики

От драми и комедии до научна фантастика и документални филми, Netflix покрива необятен набор от жанрове и тематики, удовлетворявайки другите ползи на своята публика.

Тези прерогативи вършат Netflix желан избор за милиони консуматори по света, предлагайки им многообразие, улеснение и качество. Именно това прави новината за предлагането му от A1 доста добра.

Netflix предлага три равнища на абонамент, вариращи по цена и благоприятни условия. Опцията за активиране и ръководство на услугата е лесна посредством мобилното приложение Моят А1 или уеб версията на портала. За клиентите, които изберат да включат Netflix към своите проекти, това дава многообразие от благоприятни условия и качество на наличието, което може да бъде гледано когато и да е и от всяко устройство.

Това новаторско съдействие освен обогатява ТВ и мобилните проекти на клиентите на A1, само че и в допълнение акцентира уговорката на компанията към даването на висококачествени развлекателни благоприятни условия на своите консуматори, обявиха при представянето на услугата от телекомуникационния оператор.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР