През настоящата седмица Димитър Кузманов се завърна към най-доброто си

...
През настоящата седмица Димитър Кузманов се завърна към най-доброто си
Коментари Харесай

Програма: Димитър Кузманов в опит да завоюва втори Чаланджър трофей в кариерата си

През актуалната седмица Димитър Кузманов се завърна към най-хубавото си равнище на игра и с помощта на това реализира четири поредни победи, които го изстреляха до финалния конфликт на конкуренцията от сериите Чаланджър в Братислава. Вчера пловдивчанинът отпусна едвам един гейм на топ поставения в схемата Алекс Молчан, а през днешния ден ще излезе на корта в търсене на своята втора купа в шампионати от сходна категория.

Единственият, който разделя Мико от трофея в словашката столица, е Виталий Сачко, намиращ се на 266-а позиция в международната класация. 25-годишният украинец никога в досегашната си кариера не е печелил Чаланджър купа, а върховото му класиране в класацията на АТР е №220, достигнато при започване на предишния сезон.

Предстоящият заключителен дуел сред Кузманов и Сачко ще бъде първи в историята на тяхното съревнование, като началото му се чака да бъде обещано не преди 14:30 часа българско време и вие още веднъж ще имате опция да го наблюдавате онлайн на нормалните линкове в Tennis.bg.

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР