През месец октомври тази година, OUKITEL обяви двата нови смартфона

...
През месец октомври тази година, OUKITEL обяви двата нови смартфона
Коментари Харесай

OUKITEL представи новия издръжлив смартфон WP1 с безжично зареждане

През месец октомври тази година, OUKITEL разгласи двата нови смарт телефона K7 Power и C11 Pro. Тази седмица компанията показва още един телефон с нараснала устойчивост. Това е моделът WP1 със отбрана от клас IP68, с помощта на която е водоустойчив, пархоустойчив и издържащ на трептения и удари. Нещо повече, WP1 разполага с мощна 5000 mAh батерия и поддържа 10 W безжично зареждане.



OUKITEL WP1 има екран, който устоя на надраскване, рухване и прегъване. За разлика от предходните издръжливи смарт телефони на OUKITEL, WP1 има заден панел от закалено стъкло, затрупан със специфичен материал на Bayer и TPU, който наподобява мек на пипане, само че е доста здрав. Използва се специфична композиция от водоустойчиви съставни елементи, резервират корпуса на WP1 от вода, прахуляк и щета при рухване.



WP1 е оборудван с 5,5-инчов екран с резолюция 1440х720 пиксела. Устройството се базира на системата-върху-чипа MediaTek MT6763 с осем процесорни ядра. Налични са 4 GB оперативна памет и 64 GB флаш диск. Захранването се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 5000 mAh, а бързото зарядно подава 9V/2A. Интересно е, че WP1 е първият смарт телефон на OUKITEL с поддръжката на безжично зареждане.



OUKITEL не оповестява датата на излизане на WP1, само че съгласно традициите на компанията, мобилното устройство би трябвало да излезе напълно скоро. Харесва ли ви концепцията за здрав смарт телефон, смесен с безжично зареждане?
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР