През месец август 1997 година полският историк Игор Витковски изследва

...
През месец август 1997 година полският историк Игор Витковски изследва
Коментари Харесай

Проект КАМБАНА -Тайното оръжие на Хитлер

През месец август 1997 година полският историк Игор Витковски изследва нацистките архиви, съхранявани от полското разузнаване. Целта му е да открие документи, свързани сза основаване на нови супер оръжия.

 ju290 022 - Проект КАМБАНА -Тайното оръжие на Хитлер (ВИДЕО)
На Витковски било позволено единствено да чете документите, само че не и да прави копия. Именно тогава той попада на документи, свързани със свръхсекретен план на име „ Камбана “.

 655 402 kambanata - Проект КАМБАНА -Тайното оръжие на Хитлер (ВИДЕО)
За този план се загатва в засекретени документи от разпита на офицера от Секретен сътрудник Якоб Споренберг. Според признанията на Споренберг през април 1945 година конфиденциален оръжеен план с кодово име „ Камбана “ напуща подземния бункер в Долна Силезия, дружно с цялата проектантска документи. Всичко е прибрано на борда на голям аероплан със 6 мотора, който без презареждане може да отлети до всяка точка на света.Малко преди бързата евакуация убийците от Секретен сътрудник са се погрижили множеството механици, конструктори и инженери, свързани с работата, да загинат. Те ги убиват и инсценират сякаш вражеско въздушно нахлуване, с цел да се резервира цялостна неопределеност към плана. Същият план по-късно е дипломиран като извънредно значим и решителен за изхода на войната.Според описанието планът „ Камбана “ е разработвал необичайно техническо оборудване, чиято форма в действителност наподобявала камбана. В сърцевината му имало два цилиндъра, в които се съдържало вещество, сходно на живак.Двата цилиндъра се въртели с доста висока скорост и в противоположни направления. Около тях имало сферична огледална повърхнина, евентуално от специфична метана сплав. По време на действието си камбаната излъчвала бледосиня светлина и издавала безшумно жужене.Все още не се знае сигурно какво е било предназначението на това устройство. Знае се обаче, че по време на действието му са се проявявали рискови странични резултати за живите същества, намиращи се в радиус 100 метра от него. Загадъчна кристална субстанция прониквала в живите организми, лишавайки ги от живот. От хората, които работели с машината, умряли 5 от 7 индивида.

Редки фрагменти от тестването на КАМБАНАИма три теории за потреблението на това устройство.Според първата можело да се демонстрира силата на гравитацията чрез нов метод. И тази технология е трябвало да се внедри в нови летателни апарати.Според втората доктрина нацистите са разработвали машина на времето.Третата позволява, че „ Камбана “ е представлявала машина за клониране. Телепортация е друга допускана опция.Анализаторите са сигурни в едно –, защото е напълно друго от техническите достижения от това време.
Филм за план “Камбана ”
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР