През март руските окупатори изнасилиха бременна жителка на Киевска област.

...
През март руските окупатори изнасилиха бременна жителка на Киевска област.
Коментари Харесай

Идентифицираха руски изверги, изнасилили бременна украинка. Тя е загубила бебето

През март съветските окупатори изнасилиха бременна жителка на Киевска област. Млада жена загуби детето си. Към днешна дата данните на съветските нарушители са изцяло открити.
 
Отделът за отбрана на публичните и държавни ползи на Националната полиция на Украйна, взаимно със следователи, откри самоличността на двама съветски бойци, които по време на окупацията на Киевска област брутално пребиха жена и, заплашвайки я с ликвидиране, я изнасилиха.
 
Това се случи в северната част на Киевска област. Жената се молеше да я пуснат, като споделяше, че чака дете. Но на руснаците не им пукаше. На идващия ден тя направи импровизиран аборт.

Разследващите оповестиха, че са обвинени двама военнопрестъпници, чиято идентичност към този момент е открита. Третият руснак към момента не е допустимо да бъде разпознат. От лични източници разбрах за негодниците, чиито данни станаха известни на нашата полиция и които те оповестиха за търсене.
 
Ринат Хакимянов, 14.11.2000 година, ефрейтор, пълководец на танк на 8-ма танкова рота от 3-ти танков батальон на 6-ти танков полк (в/п 93992) на 90-та танкова дивизия.
 
Арслан Салихов, роден на 06.06.2001 година, редови войник, наборник от 6-ти танков полк на 90-та танкова дивизия.
Военните закононарушения нямат отминалост.
Източник: Бесарабски фронт
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР