През лятото Атлетико Мадрид плати 72 млн. евро на Монако

...
През лятото Атлетико Мадрид плати 72 млн. евро на Монако
Коментари Харесай

Атлетико може да се откаже от рекордната си покупка

През лятото Атлетико Мадрид заплати 72 млн. евро на Монако за Тома Льомар, само че рекордната покупка в историята на " дюшекчиите " към този момент не оправдава доверието и няма да е изненада в случай че след края на сезона клубът се опита да го продаде, твърди " Marca ".

Льомар беше закупен по рекомендация на Антоан Гризман, който отхвърли офертата на Барселона и преподписа с Атлетико, а едно от изискванията му към управлението беше привличането на неговия добър другар и съотборник в националния отбор. Диего Симеоне също вярваше, че 23-годишният бързак ще донесе нещо друго в играта на тима, само че в огромна част от мачовете представянето на Льомар е разочароващо.

Atlético Madrid: L’ultimatum de Diego Simeone à Thomas Lemar https://t.co/N9yH40Bfbm pic.twitter.com/sTj3GiGrga
— Eurofoot (@Eurofoot5) 25 март 2019 година Световният първенец с Франция е взел присъединяване общо в 36 мача във всички шампионати, като за 2235 минути на терена има единствено 2 гола и 4 асистенции. Основният проблем е, че Льомар мъчно привиква с дисциплината през всичките 90 минути, която изисква Симеоне. Освен това някогашният футболист на Монако не оказва помощ задоволително в отбранителен проект.

Льомар стартира като титуляр в реванша против Ювентус в Шампионската лига, само че още веднъж не оправда доверието на Чоло и беше заменен след по-малко от час. Четири дни по-късно халфът остана на пейката при загубата от Атлетик Билбао на " Сан Мамес ". В оставащите 10 мача до края на сезона той би трябвало да покаже сеериозно усъвършенстване в играта си, в противоположен случай е доста евентуално от Атлетико да го сложат в трансферната листа. Примера дивисион 29 кръг, събота 30 март  Алавес 21:45предстои  Атлетико Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР