През края на летния трансферен прозорец на 2008 г. Димитър

...
През края на летния трансферен прозорец на 2008 г. Димитър
Коментари Харесай

Бивш бос на Сити: Щях да отвлека Бербатов, ако имах подобна възможност

През края на летния трансферен прозорец на 2008 година Димитър Бербатов беше едно от най-актуалните имена във Висшата лига. Очакваше се той да напусне Тотнъм, а борбата за подписа му беше сред Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити, написа Блиц.

В своята биография Бербо разкрива, че персонално за него различен вид, с изключение на „ алените дяволи “, не е съществувал. Бившият президент на „ жителите “ Гари Кук обаче призна, че управлението на Сити безусловно е щяло да отвлече българина, в случай че е имало сходна опция.

" Един от нашите юристи работеше и за Димитър Бербатов. С него водихме диалог дали имаме шансове да подпишем с българина, тъй като той летеше от Лондон за Манчестър. Тогава неслучайно Алекс Фъргюсън персонално отиде до летището, с цел да го вземе “, описа Кук пред „ The Athletic “.

„ Сър Алекс елементарни искаше да държи Бербатов надалеч от нас. Ние безусловно бяхме подготвени да го отвлечем, в случай че имахме такава опция. Вярвахме, че в случай че се озовем в една стая с българина, ще го убедим да премине при нас “, добавя някогашният необут на „ жителите “.

Гари Кук признава, че Манчестър Сити се насочва към Робиньо от Реал (Мадрид), откакто се проваля в опита си да вземе Димитър Бербатов. Трансферът на бразилеца също протича доста забавно.

" С Питър Кениън още си припомняме този трансфер. Робиньо мислеше, че отива в Челси. Гласеше са да лети от Мадрид за Лондон и се насочваше към Челси. Получихме детайлностите за полета и го качихме на частен аероплан, отново към Лондон. Все още не съм сигурен, че той знаеше, че най-после ще се озове в Манчестър. Знаеше, че ще печели доста пари, играейки за тим от Висшата лига, до момента в който в Мадрид не получаваше игрово време. Щеше да бъде доста богат човек и това бе мотивацията му ", признава Гари Кук.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Услов
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР