През изтеклия период Възраждане“ се позиционира като опозиция на това

...
През изтеклия период Възраждане“ се позиционира като опозиция на това
Коментари Харесай

Костадинов на консултациите при президента: Парламентарни избори са не просто наложителни, а задължителни

През изтеклия интервал „ Възраждане “ се нарежда като съпротива на това ръководство, обществото ни е наясно с вашите рецензии към властта. Това сподели президентът Румен Радев преди провеждането на съвещания с партия „ Възраждане “.

По думите му сега 49-тото Народно заседание се пробва да избере ново държавно управление и насочи към представителите на „ Възраждане “ въпроса по какъв начин преценят напъните в тази посока и какъв е шансът да се образува държавно управление.

Радев запита и дали при крах на първи и втори мандат от „ Възраждане “ са подготвени да предложат формула за реализация на трети мандат.

Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов уточни, че от партията постоянно са подготвени да посочат вид за ръководство на страната, подготвени са и със състав на държавно управление, само че остава въпросът дали тази формула ще срещне схващане и поддръжка в този състав на Народното събрание. Костадинов уточни, че е наясно, че няма да срещне поддръжка.
Конфигурацията там е напълно обслужваща ползите на други страни и непознати посолства. Това, което би трябвало да отбележим наложително обаче е, че парламентарни избори в този миг са не просто наложителни, те са наложителни.
Костадин Костадинов, " Възраждане "

По думите на Костадинов безвремието, в което е попаднала страната убива страната с темпове от 80-90 000 души на година. Изходът от тази перманентна политическа рецесия, в която страната ни се намира от повече от 30 години, е тотална смяна на настоящия политически модел, сподели още Костадинов.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР