През изминалото лято фотографката Хизер Уитън от Аризонма публикува във

...
През изминалото лято фотографката Хизер Уитън от Аризонма публикува във
Коментари Харесай

Инквизират добра майка на четири деца заради гола СНИМКА на малкия ѝ болен син

През миналото лято фотографката Хизер Уитън от Аризонма разгласява във Facebook фотография, която стана ужасно известна в мрежата. На фотоса е синът ѝ Фокс, който седи на коленете на татко си в душ кабина – момчето е страдало от салмонелоза, а мъжът се е опитвал да облекчи болките на сина си. Сега Хизер е съдена за неглижиране на своите наставнически отговорности.  facebook.com/heatherwhittenphoto

Снимката на Уитън е била забелязана от над девет милиона души. Събрала е над 140 000 лайка. Въпреки това, администрацията на Facebook е сметната, че постът на дамата е неудобен и го е отстранила. Майката на четири деца не схванала за какво фотографията на сина ѝ на коленете на татко му е провокирала такова отвращение и още веднъж я разгласила. Малко по-късно в дома на Уитън пристигнали инспектори за инспекция - някой се оплакал от държанието на Хизер в локалните органи за протекция на децата, написа изданието TwentyTwoWords.
 facebook.com/heatherwhittenphoto

Хизер разказала, че по време на визитата на инспекторите тя решила да на накърми своите близнаци. Това обаче станало последната капка и чашата на търпението на департамента за протекция на децата преляла. Сега дамата е упрекната в неглижиране на майчинските си отговорности. Според департамента, публикувайки фотографията, Хизер е заплашила живота на своето дете. Ако инспекторите съумеят да завоюват в съда, Уитън ще изгуби правата да осиновява деца и да работи в детските институции през идните 25 години.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР