През изминалия уикенд Пампорово даде официален старт на сезона и

...
През изминалия уикенд Пампорово даде официален старт на сезона и
Коментари Харесай

Откриват най-големия и модерен спа и уелнес център в Пампорово и региона

През миналия уикенд Пампорово даде формален старт на сезона и стотици скиори и сноубордисти от всички краища на България и прилежащите страни съумяха да покарат за първи път тази зима. В момента в курорта работят 3 писти и 5 лифта, а до 20 декември в това число цените на въжен превоз картите и ски услугите ще бъдат с понижени цени.

За този сезон от " Пампорово " вкарват нови типове въжен превоз карти като 6 и 9-дневна делнична въжен превоз карта, която разрешава да се употребява и в непоследователни дни; сезонна въжен превоз карта, годна от понеделник до петък; както и карти на по-ниска цена през избрани интервали в дейния сезон през месец януари. Запазват се фамилните пакети и партньорските стратегии с отстъпки. Още от в този момент месец март е разгласен за " Фамилен месец ", гарантиращ понижения освен на въжен превоз картите, само че и на всички останали ски услуги, детска градина, учебно заведение и хотели.

Един от главните акценти за тази зима в Пампорово ще бъде богатата културна стратегия, която следва да се осъществя за първи път в курорта. Всяка събота през януари и февруари в новия Pamporovo Convention Center ще се проведат голям брой забавни събития, измежду които водещи театрални постановки, музикални шоу спектакли и концерти.

Програмата ще стартира на 11 януари с представлението " Една нощ с шлагерите на Бродуей " от Музикален спектакъл - София и ще продължи с концерти на група " Акага ", Тони Димитрова и други актьори. Сред постановките, които ще се играят на сцената на Пампорово, ще бъдат авторският шоу театър " За националното творчество " на Камен Донев и " Аз, Досадникът " по Франсис Вебер.

Другият акцент в курорта за тази зима ще бъде най-големият спа и уелнес център в района, който ще отвори порти този петък, 20 декември в хотел " Перелик ". Body & Soul SPA Lounge е ситуиран на три равнища и близо 2000м2, като предлага богат избор от най-разнообразни зали за релаксация и възстановяващи процедури.
 Снимка 458111
Източник:

Центърът предлага билкова, кедрова, инфрачервена, арома и финландска сауни, солна, ледена, расул и масажни стаи, арома билкова баня, турска баня (хамам),,елакс зона, противоположен и водоравен душ и още доста други и ще бъде разполагаем на гостите на Пампорово, както през зимата, по този начин и през летните месеци. Специално за всички скиори и сноубордисти, които са си закупили въжен превоз карта, ще се предлага отстъпка от 15% от входната такса при посещаване на центъра.

И през тази година от " Пампорово " АД са направени голям брой вложения в снежната апаратура и ски зоната, в инфраструктурата в комплекса, както и в нови забавни планове, с съществена цел да създадат престоя на туристите в курорта оптимално прелестен и богат откъм прекарвания през цялата година.
 Снимка 458109
Източник:

Актуални вести за всичко забавно в Пампорово, информация за отворените писти и уреди, както и метеорологичните условия ще бъдат налични на онлайн платформата http://pamporovo.me, както и на автоматизираната система " Сноутис " на 0700 17 702.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР