През изминалите седмици няколко пъти ви разказвахме за възроденото Subaru

...
През изминалите седмици няколко пъти ви разказвахме за възроденото Subaru
Коментари Харесай

Експерти оценяват това Subaru Impreza на 250 хиляди лева

През миналите седмици няколко пъти ви разказвахме за възроденото Subaru Impreza 22B, което от Prodrive ще създадат в лимитирана серия от 25 броя. Колите се продават на цена започваща от 500 хиляди евро, което прави офертата, която ще ви покажем през днешния ден в действителност добра. По време на аукцион проведен от Silverstone ще бъде препоръчано автентично Subaru Impreza 22B от 1998 година.
`Експерти

Колата е една от 400 създадени за Япония и една от 425 създадени в международен мащаб. Очакванията на специалистите са, че съответният образец ще се продаде за сумата от към 250 хиляди евро. Описанието не е напълно в детайли, само че се загатва, че актуалният притежател на колата я има от 18 години, а километражът ѝ демонстрира 58 хиляди километра.
`Експерти

Двувратото Subaru е в познатия наследник цвят в композиция със златисти 17-цолови джанти на BBS, по-широки калници, огромен спойлер на задния похлупак и въздуховод върху предния похлупак. В интериора виждаме композиция от черен и наследник плат по седалките, корите на вратите и даже стелките. Под капака на тази легенда стои 2.2-литров боксер с 280 конски сили и оптимален въртящ миг от 363 нютон метра, които се предават към четирите колела в композиция с механична трансмисия с пет предавки.
`Експерти

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР