През изминалата нощ въздушна тревога беше обявена в шест области

...
През изминалата нощ въздушна тревога беше обявена в шест области
Коментари Харесай

Отново въздушна тревога в Украйна, експлозии в Харков, ракетна атака на изток

През миналата нощ въздушна паника беше оповестена в шест области на Украйна. В региона на Харков е имало детонации, оповестява БНР с позоваване на УНИАН.

Освен в предградията на Харков, Южното командване на украинските въоръжени сили предизвестиха за ракетни удари и набези с безпилотни апарати в областите Суми, Полтава, Днепропетровск, Запорожие и Донецк.

В последния отчет на оперативното командване, се оповестява, че в североизточната част на Черно море и в южната част на Азовско продължава да маневрира съветска корабна група в състав от 10 кораба.

" Според оперативна информация, върху покривите на трети и четвърти енергоблок на Запорожката АЕЦ са сложени предмети, които наподобяват взривни устройства ", се споделя в публично известие на украинските въоръжени сили.

Във вечерното си послание украинският президент Володимир Зеленски съобщи, че неналичието на огромна реакция на света на съветската терористична офанзива в Каховската водноелектрическа централа може да въодушеви Кремъл да извърши ново закононарушение в Запорожката АЕЦ.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР