През изключително труден житейски период е преминала наскоро певицата Кичка

...
През изключително труден житейски период е преминала наскоро певицата Кичка
Коментари Харесай

Кичка Бодурова спаси дъщеря си от рака

През извънредно сложен житейски интервал е минала неотдавна певицата Кичка Бодурова. Естрадната звезда, която преди броени дни се завърна от Америка в родината, с цел да изнесе няколко концерта по морето, призна, че едната от двете ѝ дъщери е била диагностицирана с рак.

18-годишната Маги е биологично дете на брата на Бодурова, само че още преди години тя я осинови по законов път, с цел да може да я вземе при себе си в Щатите и да ѝ обезпечи по-добро обучение и бъдеще.

„ Пипнах я по гърлото и ми се стори подута. Започнаха проучвания, споделиха най-лошото… извадихме всичко и към този момент е добре. Тя е моят воин “, едвам сдържа сълзите си Бодурова. Кичка насочи зов към феновете си да вървят на профилактични прегледи, тъй като певицата е безапелационна, че всичко хванато в точния момент е лечимо. В момента Маги се чувствала добре след интервенцията и била здрава. „ Каза ми: Ти ми избави живота! “, показа още певицата.

Другата ѝ щерка Кристи, която е от брака ѝ с гърка Крис Зарпас, пък сега пази докторантура. И двете ще дойдат в България за концерта на Кичка в Летния спектакъл във Варна, който ще се състои на 1 юли.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР