През годините, откакто за първи път влезе в светлината на

...
През годините, откакто за първи път влезе в светлината на
Коментари Харесай

Кейт променя стила си към кралически

През годините, откогато за първи път влезе в светлината на прожекторите като другарка на принц Уилям, стилът на Кейт Мидълтън претърпя еволюция.

Според Антъни Макграт, стилист на звезди и учител в Академията за мода на дребно в Лондон, това евентуално е бил доста умишлен избор.

Кейт Мидълтън се приготвя за бъдещата си роля на кралица и доказателство за това е дрешникът ѝ.

Според Антъни Макграт, стилист на звезди и учител в Академията за мода на дребно в Лондон, изменящият се през годините жанр на Кейт дава ясна визия за това по какъв начин тя се приготвя да ръководи до брачна половинка си, принц Уилям, когато той вероятно заеме трона.

В диалог с Express Макграт споделя по какъв начин стилът на Кейт през годините илюстрира пътя ѝ към трона.

"Откакто Кейт е в светлината на прожекторите, тя постоянно се е обличала ненапълно консервативно; дали тъй като искаше да се потвърди пред кралското семейство, или тъй като това беше неин персонален жанр, кой знае, само че рядко я виждахме в нещо прекомерно рисковано. Откакто се омъжи за принц Уилям и публично стана член на кралското семейство, тоалетите ѝ сигурно станаха по-скромни.



За нейния присъщ кралски външен тип:

"Вместо това тя вкара костюми с пола и рокли с палто, които от този момент се трансфораха в съществени детайли от дрешника ѝ и постоянно са нейни визити за обществени задължения. Тя показа и редица рокли с А-линия в разнообразни цветове, декоративни шапки за публични събития и затворени обувки. "



За това по какъв начин да остане вярна на себе си:

"Трябва да й отдадем дължимото за това, че остана вярна на това, което има, и не се трансформира в нещо напълно друго. Бавно, само че несъмнено, тя усъвършенства стила си през годините и без подозрение стилът ѝ е подобаващ за бъдеща кралица. "



Снимки: Getty

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР