През днешния ден ни предстои да разберем кой ще е

...
През днешния ден ни предстои да разберем кой ще е
Коментари Харесай

Време за финал: Кой ще е новият шампион на Мастърса в Монреал

През днешния ден ни следва да разберем кой ще е новият първенец на Мастърса в Монреал, е надали някой би могъл да се нагърби с прогнози, имайки поради извънредно многото изненади в хода на шампионата. Финалният дуел ще опълчи международния номер 10 Хуберт Хуркач на непоставения Пабло Кареньо Буста. Полякът до момента през кариерата си има един извоюван трофей на това равнище, триумфирайки в Маями през 2021-ва година, когато се намираше на 37-ма позиция в ранглистата и се трансформира в най-нискокласирания Мастърс първенец от 2005-та насам.

Испанецът пък в никакъв случай до момента даже не беше доближава край на съревнование от сериите Мастърс и няма да е пресилено, в случай че кажем, че евентуално ще изиграе най-важния мач до момента в своята кариера. Не би трябвало обаче Кареньо Буста да покаже някакви особени признаци на раздразнителност, тъй като е задоволително умел играч и има богата тенис визитка.

Досега играчите са се срещали два пъти между тях, като първо ибериецът победи в дуела им на шампионата в Синсинати, а след това Хуркач взема реванш при техния конфликт за купата в Метц. Прави усещане, че отминалите срещи са били също на твърда настилка и всички тези условия вършат съвсем невероятно определянето на любимец, тъй че бъдете пред мониторите в 23:00 часа и се възползвайте от нашите линкове, с цел да наблюдавате срещата онлайн.

Програма за последния ден на Мастърса в Монреал

централен корт (стартират не преди 23:00 часа)

1. Хуберт Хуркач - Пабло Кареньо Буста

2. Уесли Кулхоф / Нийл Скупски - Даниел Еванс / Джон Пиърс

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР