През денонощието украинските защитници отбиха атаките на окупаторите в районите

...
През денонощието украинските защитници отбиха атаките на окупаторите в районите
Коментари Харесай

ВСУ отбиха атаките на руснаците срещу Соледар и Бахмут

През денонощието украинските бранители отбиха офанзивите на окупаторите в регионите на над 20 обитаеми места, в това число Соледар и Бахмут, съобщи Униан.

" През миналото денонощие подразделенията на Силите за защита отбиха офанзивите на окупаторите в регионите на над 20 обитаеми места, измежду които са: Белогоровка в Луганска област; Верхнекаменское, Спорное, Краснополовка, Сол, Соледар, Бахмут, Северное, Каменка, Водяное, Невелское, Маринка, Победа в Донецка област ", се споделя в сводка на Генералния щаб на Въоръжените сили на Украйна.

В Донбас не престават жестоките боеве за град Соледар, който по думите на военните специалисти е мечтана цел за окупаторите предвид на по-голямо нахлуване в Донецка област. ВСУ не престават да удържат защитата на самия Соледар и на подстъпите към него. Врагът е направил 134 обстрела против града, който е на практика опустошен.

Същевременно подразделенията на ракетните войски и артилерията от Силите за защита на Украйна поразиха през денонощието команден пункт, 11 региона със скупчвания на съветски сили, склад за горивно-смазочни материали и склад да муниции на врага.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР