През август ще започне изграждането на етажен паркинг за над

...
През август ще започне изграждането на етажен паркинг за над
Коментари Харесай

Строят етажен паркинг за над 300 автомобила в столичния район „Надежда“

През август ще стартира построяването на етажен паркинг за над 300 автомобила до метростанцията в регион „ Надежда “, в случай че няма обжалване на публичната поръчка, заяви пред Радио София кметът Димитър Димов . Само за два месеца са отстранени 149 гаражни кафези. Ще продължи облагородяването на така наречен кални точки.

Над 400 са заповедите за унищожаване на изоставени коли, излезли от приложимост. Само към 70 от тях не се преместени непринудено.

През 2021 година в региона са обособени паркоместа на повече от 250 автомобила. Освен това беше отворен паркинг за над 140 коли, напомни още районният кмет.

От към година има специфични контрольори, които наблюдават за опазването на зелените площи и ненавлизането на коли в тях. За задачата оказват помощ и сигнали на жители. Към извършители се подхожда с санкции, викат се паяци на Центъра за градска подвижност.

Димов изрази удовлетворение във връзка с озеленяването и поддържането за зеленината. По думите му, регионът има подборни устройствени проекти, известно е къде какво може да се прави и активността в тази посока продължава.
Чуйте диалога на Божидар Янев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР