„През 90-те ежедневието беше стриптийзьорки и кокаин, а сега е

...
„През 90-те ежедневието беше стриптийзьорки и кокаин, а сега е
Коментари Харесай

Роби Уилямс: Животът ми е хумус и целина

„ През 90-те всекидневието беше стриптийзьорки и кокаин, а в този момент е хумус и целина и с това животът ми стана доста по-добър “. Това съобщи Роби Уилямс в изявление за в. „ Daily Star “. Певецът призна, че бащинството го е трансформирало и това да бъде баща на три деца му харесва доста повече от сцената.

„ Преди живях като типична рок звезда – лягах си към 3-4 сутринта и се събуждах следобяд “, изясни той.

По мотив любовта му с актрисата Айда Фийлд, музикантът разяснява, че тя е дамата на живота му, само че призна, че е 49% педераст. „ Понякога стигам до 50. Това значи, че би трябвало да се развличам по тъкмо избран метод, само че аз не го върша “, посочи звездата.

Уилямс, който има три деца, разяснява още, че е спрял цигарите, което също счита за позитивна смяна. За задачата рисувал с пастели и не мислел за никотина.

В момента Роби се е отдал на фамилията и на една от най-големите си пристрастености – творенето на музика. Той показа неотдавна с почитателите, че приготвя нов албум.

„ Роби е импровизиран. Онова, което би трябвало да създадем, когато той се разхожда из студиото, е да му дадем микрофон. Ако композицията му подхожда, той незабавно стартира да пее. Записваме всичко, тъй като от време на време първичните му хрумвания в действителност са доста положителни и по-късно се връщаме към тях “, разяснява продуцентът му Гай Чеймбърс.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР