През 50-те и 60-те години Уилям Мастърс и Вирджиния Джонсън

...
През 50-те и 60-те години Уилям Мастърс и Вирджиния Джонсън
Коментари Харесай

6 шокиращи секс факта, които вероятно не знаете

През 50-те и 60-те години Уилям Мастърс и Вирджиния Джонсън станали фамозни със своите проучвания в региона на секса, които правили в Университета на Сейнт Луис, написа Time.

Всъщност. известността им била толкоз огромна, че ТВ каналът Showtime реши да екранизира тяхната история под формата на сериала Masters of Sex. Изследванията на Мастърс и Джонсън трансформират визиите ни за секса и най-много ца женската половост и демонстрират, че дамите могат да изпитват по повече от един оргазъм. По това време тези изследвания са в действителност революционни, само че даже и през днешния ден крият някои малко известни обстоятелства, които могат да ви изненадат и даже шокират.

1. Светлината въздейства на плодовитостта

Някога дамите имали менструация по време на новолунието (когато през нощта е най-тъмно)и овулирали при пълнолуние (когато е най-светло). Сега в цялостния с изкуствени източници на светлина съвременен свят връзката сред женската биология и природата не е толкоз ясна. Някои дами даже пробват така наречен " лунно зачатие " като моделират светлините в спалнята си въз основата на лунната светлина, с цел да трансформират своята овулация.

2. Жената може да забременее сред 5 и 8 дни след секс

Изследванията демонстрират, че някои сперматозоиди могат да живеят в слузта на шийката на матката преди яйцето въобще да се оплоди и да прекарат там повече от седмица.

3. Високите токчета могат да повлияят на женския оргазъм

Носенето на обувки с висок ток може да е секси, само че в това време има отрицателен резултат върху женския оргазъм. Някои производители на обувки с ток ги вършат такива, че да наподобяват извивката в женския таз, която се получава при дамата, когато получи оргазъм. Токчетата основават контракции в основата на таза, което е проблем, тъй като тя не може да се свие в допълнение при същински оргазъм. " Оргазъмът е все едно да ускорите от 0 до 100 км/ч. ", изясняват учените. " Ако към този момент сте на 80 км/ч просто няма да получите цялостното преживяване ".

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР