През 2023-а, Nissan ще отбележи 90 години от основаването си

...
През 2023-а, Nissan ще отбележи 90 години от основаването си
Коментари Харесай

Nissan планира специални събития по случай 90 години от създаването си

През 2023-а, Nissan ще означи 90 години от основаването си и от компанията са взели решение да отбележат юбилея по отговарящ метод с редица проведени през годината събития, обединени под слогана на марката " вършим това, което другите не се осмеляват ".

" От основаването си през 1933 година, този дръзновен дух въодушевява Nissan и генерации негови чиновници да провокират границите на нововъведенията – обогатявайки живота на хората с вълнуващи пътувания и пионерни технологии, с цел да основат по-чист, по-безопасен и по-приобщаващ свят ", споделят от Nissan.

До 26 декември, когато Nissan публично ще стане на 90 години, марката ще провежда няколко тематични начинания, първата от която е специфичното юбилейно лого, което компанията показа през днешния ден.

" До декември Nissan ще огледа обратно към своето завещание, ще отпразнува своето настояще и ще огледа към бъдещето – всичко това със мощен фокус върху клиентите, почитателите, чиновниците и общностите, които са подкрепяли Nissan в продължение на девет десетилетия ", споделят още от автомобилната компания.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР