През 2022 година, също както и през миналите две години

...
През 2022 година, също както и през миналите две години
Коментари Харесай

75 отличени лекари в 14 специалности в третото издание на инициативата Мисия Супердок

През 2022 година, също както и през предишните две години от старта на самодейността Мисия Супердок, пациенти от цяла България продължиха интензивно да показват признателността и обичта си към лекарите в добре познатата платформа superdoc.bg.

От основаването на superdoc.bg до момента са оставени стотици хиляди оценки от пациенти, които са посетили доктор посредством платформата и точно този жест на признателност към получената здравна грижа стои в основата на Мисия Супердок.

Кампанията продължава да набира известност с всяка година, защото пациентите с голяма благодарност и самоотверженост показват благодарността си към тези лекари, които са ги впечатлили освен с висок професионализъм, само че и топло отношение, съпричастност към казуса им и положителен и ефикасен метод.

За трета поредна година Мисия Superdoc ще награди на празнична гала лекарите с най-голям рейтинг в платформата в специалностите акушерство и гинекология, неврология, дерматология, педиатрия, обща медицина, гастроентерология, УНГ, ендокринология, кардиология, ортопедия, урология, офталмология, пулмология и хирургия. Голямата премия „ Лекар на годината в superdoc.bg на база на оценките на пациентите “ отива при доктор Деница Краевска от Пловдив, а всички 75 отличени лекари за отминалата година можете да видите

Разбира се, това надалеч не е обстоен лист на всички безспорни експерти във и отвън платформата Супердок, които заслужават да бъдат отличени. Голямата част от експертите в superdoc.bg са безпределно обичани от своите пациенти и са получили голям брой оценки с благодарности за техния труд и грижи. Затова Мисия Супердок е годишна самодейност и описът се добавя и обновява с всяко ново издание.

Superdoc.bg и Ведра Интернешънъл имат вяра, че всеки лекар-професионалист, който е спечелил доверието и уважението на своите пациенти, заслужава бездънен реверанс. Този реверанс е точно Мисия Супердок. Честит празник, скъпи лекари!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР