През 2022 г. Карлос Алкарас преживя много неща за пръв

...
През 2022 г. Карлос Алкарас преживя много неща за пръв
Коментари Харесай

Годината на първите неща: Алкарас си направи татуировка


През 2022 година Карлос Алкарас претърпя доста неща за пръв път. Испанецът завоюва първата си купа на равнище ATP 500, а след това подвигна и дебютните си титли от Мастърс и Големия шлем. Всички тези триумфи му помогнаха да се изкачи до №1 в ранглистата, завървашйки сезона като най-младия водач в историята. В навечерието на новия сезон обаче испанецът реши да си подари още едно ново преживяване.

Шампионът на US Open реши да употребява времето, прекарано в родния си град по празниците, посещавайки локалното студио за татуировки Ganga Tattoo. Там Алкарас си направи дребен татус, въодушевен от посланието на своя дядо. Татуировката на тенисиста е на лявата му ръка и съставлява три букви – CCC. Тяхното значение е „ Corazon, Cabeza & Cojones “ („ Сърце, глава и топки “).

След триумфа си на Мастърс шампионата в Маями напролет Алкарас разкри, че това е житейската философия, която неговият дядо му е предал още като дете и която го въодушевява и през днешния ден. Предстои да разберем дали тя ще продължи да му носи триумфи и през идната година. Испанецът ще стартира новия сезон с присъединяване в демонстративния шампионат Kooyong Classic (10-12 януари), в който ще играе и Григор Димитров , след което ще се насочи към Мелбърн за Australian Open (16-29 януари).
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР